Het vakantieprogramma is terug

Na groot succes van het zomervakantieprogramma kan er nu ook de hele herfstvakantie gesport worden in de SportQube.  Van maandag 14 t/m vrijdag 18 oktober kan er tussen 10:00 en 13:00 uur gesport worden door kinderen van 6 t/m 12 jaar. Iedereen is welkom dus neem je vriendjes, broer(tje)s en zus(jes) allemaal mee!

Hoe ziet zo’n sportmiddag eruit? Je komt ruim voor 10:00 uur binnen zodat je jezelf eventueel kan inschrijven voor clinics. Dan wordt er om 10:00 uur gestart met een centrale warming-up. Met als volgt de mogelijkheid om lekker vrij te sporten en de door jou gekozen clinics te volgen. Als je vrij gaat sporten kan je gebruik maken van de vele sportfaciliteiten die de SportQube te bieden heeft. Zet je eigen parcours uit in de freerun zaal, maak salto’s in de trampoline zaal en speel spelletjes en volg clinics in de multizaal. Daarnaast is het gehele programma de turnhal beschikbaar om daar lekker op eigen houtje of samen met een trainer te (leren) turen. Ben jij er (weer) bij?

Wil jij verzekerd zijn van een ochtend sporten in de SportQube? Scoor dan nu hier je tickets online voor maar €7,50! (aan de deur beperkt beschikbaar voor €8,50)

Ben je 12 jaar en ouder? Kom dan donderdag middag naar de SportQube om lekker te sporten en daarna film te kijken!

Psst! Ben jij nou jonger dan bovenstaande leeftijden? Kom dan naar onze speciale peuter-kleutermiddag samen met mama en/of papa op de woensdag van 12:30 t/m 15:15 uur”

De activiteiten worden georganiseerd door De Hazenkamp Gymsports. Het programma en de ticketshop vind je op hun website.