Zomerprogramma voor alle jeugd van 6 t/m 12 jaar

We zijn blij dat na alle Corona perikelen de regels zijn versoepeld, zodat we toch een Zomer Sport Programma in SportQube kunnen aanbieden!

Van dinsdag tot en met vrijdag kun je tussen 10:00 uur en 13:00 uur binnenlopen en lekker komen sporten. Je kunt vrij turnen en vrij trampolinespringen in onze turn- en springzaal. Daarnaast bieden we een programma aan dat wisselt per dag en per week met tal van leuke sport-clinics en spellen. Zo kun je niet alleen turnen en springen, maar ook freerunnen of een les judo volgen. Of doe je mee met een spel Mastermind of levend Ganzenbord in de turnzaal? Trampolinedans of trefbal in de springzaal? Of een potje Apenkooien? We hebben voor ieder wat wils!

Tickets kun je kopen via de site van De Hazenkamp Gymsports.

•Van dinsdag tot en met vrijdag

•Van 14 juli t/m 21 augustus 2020

•Tussen 10:00 en 13:00 uur

•Les van trainers

•Leeftijd 6 t/m 12 jaar

Tickets  kosten € 7,50 en kun je alleen online kopen. Klik hier. Geen verkoop aan de balie.

Voor de kinderen die bekend zijn bij St. Leergeld is er de mogelijkheid om een voucher via St. Leergeld aan te vragen en gratis te komen sporten. Ga naar de website van Stichting Leergeld Nijmegen en vraag de voucher aan. De organisatie van het Zomer Sport Programma heeft hiervoor een vast aantal kaarten  gereserveerd.  Ook hier kan vol = vol gelden.

Let op: Deelname is op eigen risico. Veiligheidshalve hanteren wij een maximum aantal deelnemers van 65 per dag.