Aanmelden lezing professor Scherder

Leuk dat u zich wilt aanmelden voor de lezing van professor Erik Scherder op 2 september.

In verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus hebben we echter moeten besluiten om het evenement te verplaatsen naar vrijdag 6 november. Hoe jammer we dit ook vinden, preventie staat bij ons voorop en is juist waar dit evenement over gaat.

We hopen dat u deze datum vrij kunt houden en de situatie rond het coronavirus het dan weer toelaat. Als u onderstaand formulier invult, zult u hiervoor opnieuw een officiƫle uitnodiging ontvangen.

Desalniettemin gaan we al wel van start met de aangekondigde innovatieve Stoppen-Met-Roken interventie genaamd SMRplus. Hierover is meer te lezen op: http://www.sportqube.nl/stoppenmetroken/. Op 6 november willen wij dan ook graag onze eerste bevindingen hiervan met u delen.

Indien u naar aanleiding van het evenement of de SMRplus-interventie vragen heeft dan kunt u contact opnemen met leefgezond@sportqube.nl.

Uitnodiging lezing professor Erik Scherder

Via dit formulier kunt u zich aanmelden om een uitnodiging voor de lezing van professor Erik Scherder te ontvangen. Het is niet toegestaan deze pagina met anderen te delen.

  • Het is vrijwillig uw telefoonnummer op te geven. We slaan uw telefoonnummer alleen op voor eventueel bron- en contactonderzoek van de GGD. Uiterlijk 3 weken na het evenement verwijderen we deze gegevens.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.