Kan ik ruimte huren in SportQube?

SportQube streeft ernaar om de beschikbare ruimte optimaal te benutten. Ook organisaties die geen partner zijn kunnen van de accommodatie gebruik maken. Hieronder staat een overzicht van de betreffende ruimtes. Via verhuur@sportqube.nl kun je informatie krijgen over de beschikbaarheid, de prijzen en de voorwaarden. Heb je ideeën voor samenwerking binnen SportQube die verder gaan dan huren van ruimte, neem dan persoonlijk contact op. Meer info.

Partners en huurders
Klik hier om naar de inlogpagina te gaan om je reserveringen in te zien en te beheren.

turnen-blauw

Turnhal 1

Dit is een optimaal ingerichte turnhal  van 35 bij 26 meter met alle trainings- en wedstrijdtoestellen voor turnen dames (talentopleiding en topsport  tot internationaal niveau) inclusief (gesloten) valkuilen.

Aanwezig zijn: vrije oefeningvloer, 1 acrobaan en een tumbletrack; 1 grote trampoline; 3 sprongsituaties, 5 bruggen ongelijk en 7 evenwichtsbalken.

M2: 916

turnen-blauw

Turnhal 2

Dit is een optimaal ingerichte turnhal  van 35 bij 26 meter met alle trainings- en wedstrijdtoestellen voor turnen dames  en voor turnen heren, inclusief  een grote valkuil met schuimblokken. Inclusief geluidsinstallatie. De hal is ingericht voor turners en turnsters tot nationaal niveau.

Aanwezig zijn: vrije oefeningvloer, 1 glasfiberbaan en een tumbletrack; 2 sprongsituaties, 3 bruggen ongelijk,  5 evenwichtsbalken; 2 grote trampolines; 4 heren-ringenstellen, 3 x heren-brug gelijk; 3 rekstoksituaties.

M2: 916

dojo-blauw

Dojo 1 + 2

Geheel voorzien van een judomat met een verende ondervloer. Beide dojo’s zijn gescheiden door een wand die omhooggehaald kan worden waardoor er één grote ononderbroken vloer ontstaat. De tribune biedt plaats aan 150 personen. De glazen ballustrade geeft onbelemmerd zicht op de zaal.

M2: 275 + 175

springzaal-blauw

Springzaal

In de springzaal staan 20 trampolines opgesteld inclusief twee trampoline-banen voor acrobatische sprongen. Inclusief geluidsinstallatie.

M2: 424

multisport-blauw

Multisport

Dit is een grote gymzaal van 24 x 12 meter met een normale gymzaal-inrichting. Deze ruimte kun je met een scheidingswand verdelen in twee delen van 12 x 12 meter. In een van de zalen is een geluidsinstallatie en spiegelwand aanwezig.

M2: 150+ 150

kidsgym-blauw

Kidsgym

Deze zaal is 12 x 15 meter groot en is volledig ingericht voor de peuter- en kleuterlessen. Alle varianten van toestellen, matten en plafondtoestellen zijn aanwezig en kunnen permanent worden opgesteld.

M2: 183

freerunning-blauw

Freerunning

De Free Runningzaal bestaat uit twee verschillende zalen, met elkaar verbonden met een trap. In de bovenzaal (12 x 15 meter) ligt een grote verende luchtkussenvloer van 12 bij 10 meter. In de benedenzaal (12×15 meter) zijn alle toestellen opgesteld, die benodigd zijn bij Free Running inclusief een mobiele grote trampoline en een valkuil met blokken.

M2: 366

fitness-blauw

Fitness

In deze zaal (11 x 14 meter) zijn die krachttoestellen opgebouwd, die worden gebruikt bij (varianten) van krachtsport.  De zaal is vooral bedoeld voor topsporters, die met behulp van het heffen van gewichten, werken aan krachttraining.

M2: 156

leslokaal-blauw

Leslokaal 1

Geschikt voor 25 leerlingen. Voorzien van een groot touchscreen. Gelegen op eerste verdieping.

M2: 49

leslokaal-blauw

Leslokaal 2

Geschikt voor 25 leerlingen. Voorzien van groot touchscreen. Gelegen op bovenste verdieping, aan twee zijden ramen, uitzicht over Nijmegen-West.

M2: 49

meeting-blauw

Meeting room 1 + 2

Geschikt voor 20 personen. Voorzien van groot touchscreen. Gelegen op onderverdieping. Beide meeting rooms zijn gescheiden door een vouwwand en kunnen tot één ruimte worden omgevormd.

M2: 30 + 30