Stoppen met roken met Rookvrij en Fitter

SportQube heeft in samenwerking met train(st)ers van de Hazenkamp, ziekenhuis CWZ en Body&Mind Lifestyling een innovatief en baanbrekend Stoppen-met-Roken programma met de naam Rookvrij en Fitter ontwikkeld.

Stoppen met roken onder begeleiding is veel succesvoller dan zelfstandig stoppen. Rookvrij en Fitter helpt je hierbij. Het is een heel leuk, intensief maar vooral succesvol programma. Het omvat een intake, zes themasessies of drie individuele sessies en drie Fresh Air Walks in drie weken. Kenmerkend is dat de bijeenkomsten gebeuren in een sportieve setting in een hele innovatieve opzet.

Het programma omvat ook een volledig sportmedisch onderzoek door de sportartsen van het CWZ. Je krijgt hierdoor inzicht in je gezondheid en ontvangt een persoonlijk sport- of beweegadvies.

Deelname aan Rookvrij en Fitter is gratis. Het programma is erkend en geaccrediteerd en wordt volledig vergoed door de zorgverzekeraar (met uitzondering van DSW).

Het programma is na een succesvolle pilot, beschikbaar om van start te gaan. We hebben besloten om dit allereerst aan te bieden aan de ouders van sporters en/of betrokkenen bij de SportQube. Het vindt plaats in kleine, coronaproof groepen, van maximaal 4 personen. Het programma is in SportQube met uitzondering van de Fresh Air Walks. Die zijn in op verschillende plaatsen in de omgeving van SportQube.

Nog nooit was het zo belangrijk om te stoppen met roken. Corona toont wederom het belang van een gezonde (rookvrije) leefstijl aan. En dit is een unieke kans om dit op leuke, innovatieve en uiterst professionele wijze te doen.

Aanmelden
Aanmelden voor het programma kan op drie manieren:

Ook bij vragen of om meer informatie op te vragen, kun je contact opnemen via leefgezond@sportqube.nl of bellen/WhatsAppen met 06 57 77 00 51.