Van kale huur tot volledig arrangement

SportQube beschikt over een ultramoderne en spiksplinternieuwe sportlocatie gelegen op een centrale plek in Nijmegen. Er is een divers aanbod van sportzalen, lokalen en meeting rooms die gehuurd kunnen worden. SportQube wordt beheerd door stichting Talent Centraal Nijmegen in nauwe samenwerking met een aantal partners: Hazenkamp Gymsports, Topjudo Nijmegen, Rugby Academy Oost, HAN en ROC Nijmegen, fysiotherapie Bottendaal, de sportartsen van het CWZ en bewegingswetenschappers van HAN Seneca. Hierdoor is het team van SportQube in staat om maatwerk te leveren als het op verhuur aankomt: Alles is mogelijk van“kale” zaalhuur tot georganiseerde lessen en programma’s in een deel of het gehele gebouw, al dan niet in combinatie met een drank- en etens-arrangement.

Incidentele verhuur voor particulieren, verenigingen, bedrijven en scholen
Van kinderfeestjes tot (landelijke) wedstrijden, van een sportdag met de familie tot een sportdag met de hele school, van meerdaagse trainingsstages tot teamuitjes, in SportQube is het allemaal mogelijk. Op deze website lees je meer over de faciliteiten binnen SportQube of laat ons weten waar je naar op zoek bent via verhuur@sportqube.nl en we denken graag met je mee!

Structurele verhuur voor verenigingen, bedrijven of scholen.
Wil je graag structureel een zaal of sportruimte bij ons huren om bijvoorbeeld nieuwe sportlessen aan te bieden of het bestaande lesaanbod uit te breiden? Ook dat is mogelijk! SportQube hanteert als uitgangspunt dat iedere structurele huurder iets unieks en innovatiefs toevoegt aan het aanbod. Uniek of innovatief mag in de breedste zin van het woord gehanteerd worden: het mag gaan om een nieuw soort sport die in Nijmegen of Nederland nog relatief weinig wordt aangeboden, een unieke doelgroep of om een samenwerking met de partners van SportQube. We zijn bij uitstek geïnteresseerd in sportaanbieders die kruisverbanden leggen met de andere sporten die al beoefend worden in het pand of een rol zien voor de studenten Sport en Bewegen van de HAN of het ROC. Wil je structureel bij ons huren, laat het ons dan weten via verhuur@sportqube.nl

fotografie: Ben Vulkers, Zwolle